• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Betonschutting

Betonschutting

Betonschutting bestaat zoals de naam ook al aangeeft uit beton. Tussen de twee betonpalen zit een betonnen plaat geklemd.
Om dat de betonpalen voorzien zijn van een sleuf, valt de onderplaat (zoals deze ook wel genoemd wordt) precies tussen de twee betonnen schuttingpalen.

Bovenop deze onderplaat komt een houten tuinschutting. Zo goed als elke tuinschutting die u vindt onder de categorie schuttingen van 180x180cm. kan in deze constructie worden geplaatst. Op deze manier kunt u de schutting helemaal naar eigen wensen samen stellen. De beton schutting is een zeer degelijke tuinschutting, waarvan u zeker jaren plezier kunt hebben.

Assortiment

De betonschutting is verkrijgbaar in verschillende varianten en helemaal te maken zoals u dat wilt. Een greep uit de mogelijkheden:

Betonschutting plaatsen

Het plaatsen van de betonschutting is door zijn systeem niet erg ingewikkeld. Doordat de betonplaten precies in de sleuven vallen, heeft u gelijk de goede afstand te pakken.
Als de betonplaat maar goed tussen de palen zit, en strak in de sleuven, is het ook eenvoudig om op te meten of deze wel waterpas is.

Onderhoud betonschutting

De betonschutting heeft weinig onderhoud nodig. Het enige wat eventueel aan onderhoud gedaan kan worden is de hardhouten schuttingen behandelen met bankirai olie. Hiermee behouden de hardhouten tuinschuttingen hun kleur.
Wilt u het beton dat antraciet is mooi donker houden, dan kunt u daarvoor betoncoating gebruiken.

Duurzaamheid

De houten schuttingen die tussen de betonpalen en bovenop de onderplaat bevestigd worden hebben hierdoor geen direct grondcontact. Hierdoor kan het vocht niet in de schuttingen trekken, en hebben de schuttingen een langere levensduur.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!