• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
Winkelwagen (0)

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Betonschutting incl. plaatsing

De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet direct in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. 

Hieronder ziet u de mogelijke combinaties staan, de afbeelding toont het tuinscherm en eronder ziet u de keuzes die u kunt maken voor de andere materialen. Als u op de afbeelding klikt, leest u meer over de mogelijke combinaties. U kunt eenvoudig een offerte opvragen door op deze pagina onder het gewenste tuinscherm uw keuze(s) aan te vinken en tenslotte het aanvraagformulier in te vullen. Het is voor ons zeer wenselijk dat u hierbij ook een situatieschets meestuurt, zodat wij onze montagepartner goed kunnen informeren. U kunt het bestand eenvoudig als afbeelding toevoegen aan het aanvraagformulier.
 
De prijzen inclusief plaatsing zijn allemaal exclusief BTW en voorrijkosten (een specificatie hiervan nemen wij op in uw offerte). De reden hiervoor is dat wij veel plaatsen voor hoveniers, bouwverenigingen en aannemers.


Toelichting

De hout beton schutting bieden wij aan voor een scherpe meterprijs inclusief plaatsing. De prijzen inclusief plaatsing zijn allemaal exclusief BTW en voorrijkosten. De reden hiervan is dat wij veel plaatsen voor hoveniers, bouwverenigingen en aannemers. Voor het plaatsen van de hout beton schutting  werken wij samen met een vaste montagepartner waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Voor het plaatsen van een hout beton schutting sturen wij de opdracht door naar onze montagepartner. Deze neemt vervolgens contact op om een afspraak te maken.

De genoemde meterprijs van een hout beton schutting is inclusief:

- Hoeken opzetten
- Schermen op maat maken
- Betonplaten doorslijpen
- U-profielen monteren


Eventuele opties bij een hout beton schutting (prijzen zijn exclusief btw)

- RVS L-beslag  € 2,25 p/m
- Betonpalen verstevigen met betonmortel  € 6,- p/m
- Piramide geimpregneerde afdeklat € 5,- p/m
- Piramide Bankirai afdeklat  € 9,- p/m
- Piramide douglas afdeklat € 7,- p/m
- Dubbele betonplaten  € 16,- p/m

Uw gegevens

/
meter
? Om een goede offerte te kunnen maken, willen we graag van u weten hoeveel meter uw tuinafscheiding moet worden. Aan de hand daarvan kunnen wij berekenen hoeveel materiaal er nodig is voor de hout beton schutting van uw keuze. In het veld ‘Geschatte aantal meters’ kunt u het aantal meters invullen. Het is niet erg als dit iets afwijkt. Onze ervaring leert dat wij in de meeste gevallen voldoende materiaal bij ons hebben om de schutting te kunnen plaatsen.