• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Douglas-hout planken

Douglas-hout planken

Planken van Douglas-hout zijn vooral bij bovengrondse toepassing erg duurzaam en kunnen tot wel 20 jaar meegaan. Douglas planken worden veelal toegepast in blank, geimpregneerd of in het zwart. Douglas-hout planken worden ook vaak potdekselplanken genoemd, dit heeft te maken met de manier van monteren bij het gebruik van douglas als gevelhout.

Zwarte douglas planken

zwarte planken van douglas-hout hebben een prachtige authentieke uitstraling en zijn er in verschillende modellen. Schuttingwinkel.com heeft deze planken in de kopmaten 2x15 cm, 2x20 cm en 3x20 cm. op bestelling kunnen wij echter alle gewenste kopmaten leveren. een mooi voorbeeld hiervan is een brede douglas vlotdeel van 2,5x30 cm breed in het zwart.

naast zwart bieden wij onze douglas-houten planken standaard ook aan in de kleuren wit, lichtgrijs, cementgrijs of antraciet. desgewenst kunnen wij de douglas planken voorzien van iedere gewenste RAL kleur. 

Al onze planken worden voorzien van twee lagen hoogwaardige buitenverf waardoor de kleur van de planken lang gewaarborgt blijft. dit met uitzondering van de zwart geïmpregneerde budget planken. 

28 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

28 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in