• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Houtbouw

Houtbouw

Gaat u zelf aan de slag met het maken van een houten schutting? Dan hebben wij een groot assortiment schutting hout. Maar wat is er mooier dan ook een bijpassende overkapping of schuur maken in uw tuin? Alles voor houtbouw vindt u ook op Schuttingwinkel.com. Van plaatmateriaal tot hemelwaterafvoer en sfeervolle verlichting.

Bekijk ons ruime assortiment hieronder!

Houtbouw in de tuin

Een overkapping of veranda die past bij uw schutting kunt u geheel naar eigen wens maken met onze materialen voor houtbouw. Heeft u het hout al gevonden in onze categorie schutting hout? Dan is het tijd om te kijken naar de andere materialen die u nodig heeft en die vindt u hier.

Naast bouwmaterialen hebben wij ook een assortiment tuinverlichting van In-lite. Een mooie manier om uw schuur of overkapping mooi uit te lichten. Maar ook voor functionele verlichting aan uw schutting of langs het tuinpad vindt u in deze categorie vele mogelijkheden.

Dakbedekking voor houtbouw

Om uw schuur of overkapping waterdicht te houden is de juiste dakbedekking van belang. U vindt bij ons verschillende soorten dakbedekking voor houtbouw, zowel voor platte daken en voor schuine daken. Met de eenvoudig te leggen EPDM folie is een plat dak mooi en waterdicht af te werken. Natuurlijk kunt u ook een bijpassend dakrandprofiel bij ons bestellen.

Wilt u nog sneller uw platte dak bedekken, dan zijn kunststof golfplaten of vezelcement golfplaten ook een goede oplossing.

Voor houtbouw met een schuin dak zijn dakpannen natuurlijk erg mooi, maar hetzelfde effect creëert u met onze dakpanprofielplaten. En misschien nog belangrijker: het is sneller te leggen dan dakpannen.

Wilt u ook aan de binnenkant het dak netjes afwerken? Bestel dan ook meteen online uw plaatmateriaal van hout.

Hemelwaterafvoer voor houtbouw

Om uw dak te beschermen en waterdicht te houden is hemelwaterafvoer noodzakelijk. Daarom vindt u bij ons ook een assortiment regenpijpen en dakgoten. Er is keuze uit hemelwaterafvoer zink of hemelwaterafvoer pvc.

Houtbouw isoleren

Wat is er fijner dan ook in de winter te kunnen genieten van uw overkapping of schuur? Met onze isolatieplaten maakt u het behaaglijk binnen.

Ramen en deuren

Om uw houtbouw constructie helemaal af te maken, zijn onze ramen en deuren heel geschikt. Functioneel, maar geeft ook een gezellige uitstraling. Met het hang- & sluitwerk zorgt u ervoor dat er geen ongewenste gasten binnenkomen.

Overige materialen houtbouw

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle materialen voor het monteren van uw houtbouw constructie. Betonpoeren voor een stevige fundering van de palen. Schroeven en spijkers en andere materialen voor bevestiging en onderhoud.