• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Durasid gevelbekleding kunststof

Durasid gevelbekleding kunststof

Onderhoudsvrij, duurzaam én de natuurlijke uitstraling van hout. Dat maakt de kunststof gevelpanelen van Durasid de ideale keuze voor gevelbekleding. Houten gevelplanken liggen vaak voor de hand, maar hebben als nadeel dat er onderhoud nodig is. Schuren en schilderen kan een behoorlijke klus zijn, vooral omdat een gevel vaak alleen met een ladder te bereiken is. Met Durasid kunststof gevelpanelen hoeft u hier niet over na te denken. Na plaatsing kunt u genieten van de mooie uitstraling van uw huis.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar: Classis met Zweeds rabat of een sponning, de Naturel met een fijne houtnerf en de uitvoering met Lamellen, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit diverse kleuren zoals een heldere witte kleur, warme zandkleur, moderne grijstinten en diepzwart. Kortom: alle mogelijkheden om de gevelpanelen te kiezen die precies bij uw woning passen.

Kunststof gevelpanelen of houten gevelplanken

Vaak wordt voor houten gevelbekleding gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Maar hout verandert door weersinvloeden en heeft onderhoud nodig om deduurzaamheid te behouden of verlengen. Dat is bij de kunststof gevelpanelen van Durasid niet nodig. Het enige wat u zou kunnen doen, is het wassen van de panelen als deze er vuil uitzien. En hiervoor is gewoon water voldoende. 

Soorten kunststof gevelbekleding

In het Durasid assortiment vindt u verschillende modellen kunststof gevelbekleding. U kunt dus zelf de uitstraling van uw gevel bepalen. De gevelpanelen met Zweeds rabat profiel vallen over elkaar heen en zorgen daardoor voor een landelijke uitstraling. Met de kunststof gevelpanelen met sponning ertussen wordt het geheel al wat strakker. En het model met lamellen zorgt door de smalle latjes voor een gevel met elegante en moderne uitstraling.

Er is ook een ruime keuze aan kleuren. Van heldere en warme wittinten tot modern grijs of zwart. De Natural planken zijn bovendien verkrijgbaar in onder meer het warme ‘Walnut’ en de zachte kleur ‘Olive’.

Voordelen kunststof gevelpanelen van Durasid

Alle voordelen van de Durasid gevelbekleding op een rij:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudige montage 
  • Zeer duurzaam
  • Slag- en stootvast
  • Isolerende werking
  • Natuurlijke uitstraling
  • Verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.