• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Natuurlijke schuttingen

Natuurlijke schuttingen

Natuurlijke schuttingen zijn er in veel verschillende varianten. U kunt kiezen voor een natuurlijke mat, maar ook een schutting met natuursteen is een mogelijkheid. Op SchuttingWinkel.com vindt u een ruim assortiment natuurlijke schuttingen waar u uit kunt kiezen. 

Natuurlijk materiaal

De naam zegt het al: natuurlijke schuttingen zijn schuttingen gemaakt van natuurlijk materiaal. Dat kan wilgentenen, riet of heide zijn, maar ook bamboe of natuursteen. Hierdoor krijgt uw schutting een totaal andere uitstraling dan een schutting van houten planken. Kiest u voor een natuurlijk materiaal zoals wilgentenen of bamboe, dan kiest u ook echt voor een natuurlijke uitstraling. Deze materialen zijn vaak bruin of lichtbruin van kleur en kunnen een mooie aanvulling zijn op een groene tuin. Met natuursteen creëert u een heel ander effect, de kleur is ‘kouder’ wat meer past bij een moderne tuin. Maar een natuurstenen schutting kan ook juist een mooie afwisseling zijn in een groene tuin.

De natuurlijke schuttingen met natuursteen bestaan uit verschillende onderdelen en zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bekijk hier de stenen schutting classica, de schanskorven schutting en de grindschutting.

Naast deze soorten natuurlijke schuttingen hebben wij ook de bijzondere kokosschutting in ons assortiment.

Natuurlijke schuttingen plaatsen

Voor het plaatsen van natuurlijke schuttingen kunt u bij ons uiteraard ook al het materiaal bestellen. Het begint natuurlijk bij de juiste schuttingpalen van beton of hardhout. Maar ook bevestigingsmateriaal kunt u eenvoudig online bestellen bij SchuttingWinkel.com.


Meer informatie
Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!