• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Bamboe schuttingen

Voor een duurzame en natuurlijke schutting hebben wij een ruim assortiment bamboe schuttingen. Bamboe is sterk materiaal en gaat lang mee. Bovendien heeft het een natuurlijke uitstraling.

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

U vindt op Schuttingwinkel.com verschillende soorten schuttingen van bamboe. Wij leveren deze schuttingen als mat op rol in diverse hoogtes Deze matten kunt u ook eenvoudig zelf op maat maken in hoogte en breedte.
Een mat van bamboe is heel geschikt om tegen een bestaande tuinschutting aan te plaatsen. Maar ook op een balkon is het een mooie afscheiding waardoor u meteen privacy heeft.

Soorten bamboe schuttingen

Gespleten bamboe schutting: de bamboestokken in deze tuinschutting zijn gespleten waardoor deze wat platter is dan een bamboemat met volledige stokken.
Volle bamboe schutting: een wat dikkere tuinschutting met volledige bamboestokken.
Donkere bamboe schutting: een schutting van donkere bamboestokken, waardoor de mat een meer uitgesproken kleur heeft dan de andere bamboe producten in ons assortiment.
Gelakte bamboe schutting: een mat van bamboestokken die gelakt zijn. Dit maakt het materiaal nog duurzamer.

Bevestiging van een bamboe schutting

Een bamboe mat moet bevestigd worden aan een bestaande schutting of een tuinschutting gaaspaneel met trekbandjes. Het is ook mogelijk om er klimplanten tegenaan te laten groeien, hierdoor krijgt de schutting nog meer een natuurlijk karakter.