• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Kant en klaar haag & klimplanten

Kant en klaar haag is een schutting die (zoals de naam het ook al zegt) kant en klaar. Uw oude schutting is aan vervanging toe, en u wilt deze vervangen. Maar deze moet wel een natuurlijke (groene) uitstraling hebben, en ook gelijk zichtdicht.
Deze kant en klaar haag biedt u dan de oplossing.

Assortiment kant en klaar haag en klimplanten

De kant en klaar haag bestaat uit een gaaspaneel met daaronder een afbreekbare bak waar de klimplant in staat. De klimplant is zodanig gegroeid dat het gaaspaneel al zichtdicht is. Hierdoor heeft u gelijk al een dichte schutting. Bovendien blijft dat klimplant ook in de winter groen.
Hieronder ziet u dat er klimplanten zijn met verschillende tinten. Houdt u van volledig groen dan is de Hedera Helix Woerner een goede klimplant. Heeft u liever een licht tintje in de klimplant, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Hedera Helix White Ripple.
Hoeft de schutting voor u niet direct helemaal dicht te zijn, maar wilt u er wel klimplanten tegen aan laten groeien, dan hebben wij bij schuttingwinkel.com ook losse klimplanten. Deze klimplanten kunt u dan aan de gaaspanelen bevestigen. Op deze manier maakt u zelf uw eigen groene schutting.

Plaatsing kant en klaar haag

De kant en klaar haag dient bevestigd te worden aan palen. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden.
Wilt u de natuurlijke uitstraling behouden dan raden we hardhouten schuttingpalen aan. Wilt u de mooie groene kleur niet onderbreken dan kunt u ook de groene stalen palen gebruiken.
Met de speciaal daarvoor gemaakte bevestigingsbeugels kunt u de kant en klaar haag dan aan de palen bevestigen.

Onderhoud

De kant en klaar haag kan in elke periode van het jaar geplaatst worden (behalve als het vriest). De bak waar de klimplanten in zitten zal op den duur vergaan.
Wilt u de haag strak houden, dan is het verstandig deze met regelmaat te snoeien.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!