• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Wilgentenen schuttingen

Een mooie en voordelige natuurlijke schutting is de wilgentenen schutting. Er zijn verschillende soorten wilgentenen schuttingen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er schermen met grof gevlochten wilgentakken, maar ook schermen met een fijnere structuur. Dit zorgt voor meer dichtheid en zorgt voor privacy in uw tuin. U vindt hieronder het assortiment met bovendien ook rieten schuttingen.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Kant en klare wilgentenen schuttingen

Naast de wilgentenen matten vindt u hier ons assortiment kant en klare wilgentenen schuttingen. Ideaal voor als u niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het plaatsen van het een natuurlijke schutting. Er zijn verschillende schermen waar u uit kunt kiezen, zoals wilgenschermen met en zonder kader. Bovendien kunt u ook zelf bepalen in welke richting u de wilgentenen schutting plaats. Kiest u voor horizontaal plaatsen, dan lijkt uw tuin als snel groter. Als u de schermen verticaal plaatst, heeft u een heel ander effect. U kunt dus zelf bepalen wat u mooi vindt.

Rieten schuttingen

Bent u op zoek naar een voordeliger alternatief voor de wilgentenen schutting, dan kunt u kiezen voor onze rieten schuttingen. Dit zijn platen van geperst riet. De rieten schutting is daardoor zichtdicht en zorgt dus meteen voor privacy in uw tuin. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wilt u een rieten schutting plaatsen dan adviseren wij u hardhouten palen te gebruiken. Deze kunt u eenvoudig meteen mee bestellen bij de rieten schutting. Daarnaast hebben wij ook de andere benodigde materialen, zoals een grondboor en bevestigingsmateriaal.

Wilgentenen schutting plaatsen

Als u een schutting van wilgentenen wilt plaatsen, dan raden wij u aan om hardhouten schuttingpalen te gebruiken. Deze palen zijn stevig en duurzaam. Bij de verschillende wilgentenen schuttingen ziet u ons advies voor het soort schuttingpalen, namelijk glad of fijnbezaagd (lichtruw). Natuurlijk kunt u altijd zelf een andere keuze maken, net wat u bij uw smaak past. Bekijk voor een overzicht ook eens ons assortiment schuttingpalen van diverse houtsoorten.

Alternatieven wilgentenen schutting

Naast de wilgen schermen die u hier ziet, kunt u ook kiezen voor wilgentenen matten. Dit zijn matten die u op rol koopt en zelf kunt bevestigen op gaas of op een oude schutting. De voordeel ten opzichte van wilgentenen schuttingen is dat de matten ook heel geschikt zijn voor een balustrade of balkon. Meestal kunt u de wilgentenen matten dan direct aan de spijlen van het balkonhek vastmaken.

Naast de wilgentenen schuttingen en matten zijn er ook rieten matten, bamboe matten, heide matten en boomschors matten.