• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Wilgentenen matten en Rieten matten

Zoekt u een voordelige manier om snel een schutting te plaatsen? Dat kan met een wilgentenen mat of rieten mat op rol. Deze matten zijn eenvoudig te bevestigen aan een gaaspaneel of een oude schutting. Maar ook voor het zichtdicht maken van een balkon zijn wilgentenen matten en rieten matten zeer geschikt.

Naast de wilgentenen matten en rieten matten vindt u in ons assortiment ook boomschorsmatten, bamboematten en heidematten. Ook deze matten zijn verkrijgbaar op rol.

Najaarsaanbieding: 10% korting op natuurlijke matten!

16 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

16 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Wilgentenen matten en rieten matten plaatsen

Het plaatsen van wilgentenen matten en rieten matten is heel eenvoudig. Er is wel een constructie nodig waar u de matten aan vastmaakt. Dat kan een bestaande schutting zijn, maar ook een gaaspaneel. Deze kunt u ook bij ons bestellen. Het gaaspaneel plaatst u tussen schuttingpalen, wij adviseren om vanwege de hoge duurzaamheid te kiezen voor hardhouten schuttingpalen. Als de panelen tussen de palen zitten, kunnen de wilgentenen matten of rieten matten hieraan bevestigd worden met trekbandjes (tyraps).

Wilt u de schutting van wilgentenen matten of rieten matten nog natuurlijker laten ogen? Kies er dan voor om er klimplanten tegen aan te laten groeien. Na verloop van tijd ontstaat er dan een volledig groene en natuurlijke schutting.

Alternatieven voor wilgentenen matten en rieten matten

Wilt u liever geen wilgentenen matten of rieten matten? Dan hebben wij ook kunststof matten die u kunt gebruiken als tuinschutting of balkonschutting. Deze kunststofmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder bamboe en grijs.