• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Composiet

Composiet is geen houtsoort maar bestaat wel deels uit hout. Het is een combinatie van houtvezel en kunststofvezel, waardoor het ontzettend sterk is. Bovendien zorgt de combinatie met kunststof er ook voor dat onderhoud niet nodig is.

U vindt hieronder alle onze producten van composiet. Van planken tot palen en ook kant en klare schermen.

Composiet en hout

Het is ook mogelijk om composiet met hout te combineren in een schutting. Composiet schermen kunt u namelijk ook bevestigen op houten schuttingpalen. De combinatie van donkergrijs composiet met de warme kleur van hardhouten schuttingpalen kan erg mooi zijn. Maar er zijn ook composiet schermen in bruin wat weer meer een geheel vormt met een houten schuttingpaal.

Wilt u een volledig onderhoudsvrije schutting dan raden wij u aan om ook te kiezen voor palen van composiet. Om uw tuinafscheiding compleet te maken, hebben wij ook bijpassende schuttingdeuren in ons assortiment.


Zelf schutting bouwen met composiet

Om zelf een schutting op te bouwen met composiet hebben wij ook het Modular systeem van Elephant. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende afmetingen voor een schutting van composiet. In de palen zitten sleuven, waar de planken van het systeem eenvoudig in geschoven kunnen worden. Het geheel wordt uiteindelijk afgewerkt met een bovenligger en de palen worden geleverd met een afdekstrip zodat de niet gebruikte sponningen af te dekken.

Heeft u vragen over onze producten van composiet? Neem dan gerust contact met ons op!