• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Geimpregneerd hout

Geïmpregneerd schutting hout hebben we bij schuttingwinkel.com in vele soorten en maten.
Voor het bouwen van schuttingen worden doorgaans geïmpregneerde schuttingpalen of hardhouten schuttingpalen gebruikt.
De geïmpregneerde schuttingpalen van schuttingwinkel.com zijn KOMO geïmpregneerd. Dit betekend dat er gebruik wordt gemaakt van veilige en legale impregneermiddelen, maar ook kwalitatief hoogwaardig zodat het zorgt voor een lange duurzaamheid.

Assortiment geïmpregneerd hout

De naam geïmpregneerd schutting hout is een ruime omschrijving voor het schutting hout dat wij in ons assortiment hebben. Hieronder verstaan we geïmpregneerde houten schuttingpalen voor bijvoorbeeld schuttingen. Daarnaast hebben we ook losse geïmpregneerde schuttingplanken. Hiermee is het mogelijk de pas stukken te maken of een schutting deur.

Voor het maken van een hele dichte schutting, of het maken van een overkapping hebben we geïmpregneerde rabatdelen.
Voor een stukje maatwerk, of het maken van een overkapping zijn er ook regels en balken nodig. Ook deze hebben we in ons assortiment in verschillende afmetingen.

Bent u op zoek naar een vloer voor bijvoorbeeld uw overkapping of tuinhuis, dan hebben we geïmpregneerde vlonderplanken. Dit wordt geleverd als compleet pakket voor een vaste vierkante meterprijs.
Ronde geïmpregneerde palen hebben wij bij schuttingwinkel.com ook in ons assortiment. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een hekwerk maken. Ook zou je met de korte ronde palen een border kunnen maken.

Verwerking

Voor de verwerking dit geïmpregneerde hout is goed en degelijk bevestigingsmateriaal nodig. Wij bij schuttingwinkel.com hebben ook hieraan gedacht. Onder de categorie ijzerwaren en onderhoud vindt u hetgeen dat u zoekt

Afwerking

Voor de afwerking van de schuttingen hebben we speciale afdeklatten. Deze zijn verkrijgbaar voor schuttingen met een rechte bovenkant. Maar ook verkrijgbaar als afdeklat voor een schutting met toog. Naast dat het de schutting een mooie afwerking geeft, dient het ook als verduurzaming van de schutting. Doordat de afdeklat afloopt, kan het water niet op de schutting blijven staan, en daardoor niet in het hout trekken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!