• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Hardhout

Hardhout is een harde houtsoort met daarom een lange levensduur. We kunnen het leveren in verschillende afmetingen.
Hardhout is een goede houtsoort om te gebruiken voor het maken van een schutting of hardhouten  schuttingdeuren.

Assortiment hardhout

Voor het maken van een degelijke schutting is hardhout een prima houtsoort. Onze ervaring is dat het een gemiddelde levensduur heeft van zeker 20 jaar.
Voor het opbouwen van de schutting zijn hardhouten schuttingpalen nodig. Deze hebben we in verschillende soorten, diktes en lengtes.
Naast de schuttingpalen zijn er ook (afhankelijk van het type schutting dat u wenst) hardhouten schuttingplanken of hardhouten rabatdelen. Met de hardhouten rabatdelen kunt u een degelijke dichte schutting maken.

Voor het maken van een hardhouten constructie zijn hardhouten regels onmisbaar. Hiermee kunt u een stevig en duurzaam raamwerk maken, dat jaren mee gaat.
Wilt u uw terras veranderen, maar moet het wel duurzaam zijn en een natuurlijke uitstraling hebben, dan zijn hardhouten vlonderplanken een idee. Hiermee behoud u het natuurlijke effect, en heeft u een duurzaam terras. Deze hardhouten vlonderplanken bieden we aan als compleet pakket per vierkante meter. Verkrijgbaar met verschillende profielen.

Verwerking

Wat erg belangrijk is bij een hardhout is dat er ook degelijk RVS bevestigingsmateriaal gebruikt wordt. Ook dat hebben wij in ons assortiment. U kunt dit vinden onder ijzerwaren en onderhoud.

Afwerking

Om de hardhouten schutting helemaal af te maken, mogen de bijpassende hardhouten afdeklatten natuurlijk niet ontbreken.
Deze kunnen we leveren voor zowel de hardhouten schuttingen met een rechte bovenkant, als de hardhouten schuttingen met een toog.
Voor de hardhouten rabat schutting hebben we ook een speciale afdeklat. Deze ligt bovenop de hardhouten rabatdelen en kan daardoor met de werking van het hout mee bewegen. Hierdoor ontstaan er geen problemen als het hout gaat werken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!