• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Schuttingdeur

Schuttingdeur

Een schuttingdeur is natuurlijk onmisbaar in een schutting. Stel dat er geen schuttingdeuren zouden zijn, dan is het onmogelijk om in de tuin te komen. Zoals u misschien als gezien hebt zijn er vele soorten schuttingen, en heeft u er misschien zelfs al één op het oog. Dan is het natuurlijk fijn dat er ook een bijpassende schuttingdeur is. Wij bij schuttingwinkel.com hebben verschillende soorten schuttingdeuren. Voor elk type schutting hebben we bijna wel een schuttingdeur.

Assortiment

Schuttingdeuren die wij in ons assortiment hebben zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte afmetingen en breedte afmetingen. Hieronder een aantal mogelijkheden:

Zoals u hierboven kunt zien hebben we een groot assortiment aan schuttingdeuren en mogelijkheden.

Plaatsing schuttingdeuren

Schuttingdeuren zijn producten die je zomaar neerzet. Hiervoor zijn wel verschillende materialen nodig. Hierbij is te denken aan schuttingpalen. Ook het hang- en sluitwerk is onmisbaar voor een schuttingdeur. We raden aan bij plaatsing circa 1cm. meer ruimte te rekenen dan de breedte van de deur. Bovendien is het verstandig bovenop de schuttingpalen een dwarsligger te bevestigen. Deze houdt de schuttingpalen bij elkaar.

Onderhoud

Schuttingdeuren hebben weinig onderhoud nodig. Wel adviseren we de schroeven van de bevestiging van de deuren met regelmaat te controleren en indien nodig vast te draaien. Ook het smeren van de scharnierpunten is aan te bevelen.

Duurzaamheid schuttingdeur

Een schuttingdeur is een duurzaam product. Afhankelijk van het materiaalsoort dat wordt gebruikt, kan de levensduur natuurlijk wel verschillen. Wij leveren ook een schuttingdeur die bestaat uit een stalen frame. Het voordeel hiervan is dat deze niet krom kan trekken. Bovendien kunnen we deze deur leveren in de breedte maten van 80cm. tot en met 200cm.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!