• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Hardhouten poorten Belmonte

Kiest u voor een hardhouten poort Belmonte dan kiest u voor duurzaamheid. De poort is van Keruing hardhout, een soort die lang meegaat, ongeveer 25 jaar. Bovendien heeft het hout een exclusieve uitstraling door de diepe, warme kleur. 

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

De kleur van een hardhouten poort Belmonte zal door weersinvloeden veranderen van bruin naar grijs. Wilt u de originele kleur behouden dan kunt u het hout behandelen met speciale Bankirai olie. 


Op Tuinafscheiding.nl vindt u hardhouten Belmonte poorten. Deze tuinpoorten zijn erg geschikt als toegangspoort voor uw tuin of oprit. De verschillende modellen zorgen voor een luxe uitstraling. Er is keuze uit een dichte hardhouten poort of een hardhouten poort met trellis. Een trellis is een open gedeelte aan de bovenkant van de poort.

Bijbehorende producten hardhouten tuinpoort Belmonte

Om een Belmonte poort van hardhout stevig neer te zetten, raden wij u aan om ook gebruik te maken van hardhouten palen. Deze kunt u bij ons bestellen met een rechte bovenkant, maar ook met een diamantkop. Deze laatste past goed bij de luxe uitstraling van de Belmonte hardhouten poort. Naast de palen vindt u in ons assortiment ook een steunpiket, die ervoor zorgt dat de poort van hardhout niet gaat doorhangen. U kunt hiervoor ook gebruikmaken van een loopwiel. Dit is ideaal om de poort bovendien op een gemakkelijke en soepele manier te kunnen openen.

Heeft u vragen over de hardhouten poort Belmonte? Neem dan gerust contact met ons op.