• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Schuttingdeuren douglas

Om uw Douglas schutting in stijl af te maken is een Douglas schuttingdeur de juiste keuze. Op SchuttingWinkel.com vindt u diverse soorten en kleuren. Heeft u bijvoorbeeld een schutting van zwarte Douglas Zweedse rabatplanken, dan hebben wij voor u een bijpassende Douglas schuttingdeur met zwarte Zweedse rabatplanken. Maar u kunt natuurlijk ook juist kiezen voor een afwijkende kleur, zoals een witte Douglas schuttingdeur of een blanke schuttingdeur van Douglas hout. Hieronder vindt u alle mogelijkheden.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Douglas schuttingdeur met ingebouwd slot

Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij als service ook Douglas schuttingdeuren met ingebouwd slot aan. U hoeft deze schuttingdeur alleen nog maar zelf te monteren na aflevering!

De Douglas schuttingdeuren van blank hout kunt u met ingebouwd slot bestellen. U kunt kiezen voor ruw hout of geschaafd hout en er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. De deuren zijn ook voorzien van een stalen frame wat met verstelbare hengen wordt gemonteerd. Hiermee kunt u de deur bijstellen als het hout gaat uitzetten door vocht en dat zorgt ervoor dat de schuttingdeur niet gaat klemmen.

Douglas schuttingdeur kleuren

Deze schuttingdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, passend bij uw Douglas schutting. Maar u kunt natuurlijk ook verschillende kleuren met elkaar combineren. Een tip is de combinatie van blank Douglas hout en zwart Douglashout, dit steekt mooi tegen elkaar af. Maar wellicht houdt u van meer subtiele kleuren, dan is de Douglas schuttingdeur in wit of grijs een goed alternatief.

Naast de deuren van blank Douglas-hout zijn er ook schuttingdeuren van geïmpregneerd hout. Deze gaan door de bewerking wat langer mee. Maar u kunt de levensduur van het blanke hout ook verlengen door het te behandelen met speciale Douglas houtolie. Dit beschermt onder meer tegen vocht, maar zorgt er ook voor dat de originele roze-achtige kleur langer behouden blijft.

Bekijk ook onze Douglas schuttingen en ander producten van Douglas-hout.