• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Rabat schutting

Een rabat schutting bestaat uit zoals de naam het ook al aangeeft rabatdelen.
Rabatdelen zijn schuttingplanken die voorzien zijn van een messing en groef, waardoor ze in elkaar vallen.
Een rabat schutting is helemaal dicht, waardoor je er niet doorheen kunt kijken.

Woont u bijvoorbeeld langs een drukke straat, of loopt er een steegje langs uw tuin, dan is het wel net zo fijn om niet te kijken te zitten in uw tuin.
Een rabat schutting biedt dan de oplossing, waardoor privacy gegarandeerd is. Boven kunt u zelf bepalen hoe hoog u de schutting wilt hebben.

Assortiment

De soorten rabat schuttingen die we hebben bij schuttingwinkel.com zijn:

Elke type rabatschutting heeft zijn eigen uitstraling en kleur, waardoor u zelf kunt bepalen hoe uw schutting er uit moet komen te zien.

Plaatsing rabat schutting

Zoals hierboven ook al aangegeven is, biedt de rabat schutting veel privacy. De rabatdelen schuiven namelijk op elkaar waardoor er geen doorkijk meer mogelijk is. Tevens biedt het ook beschutting. De rabatdelen worden geplaatst tussen twee schuttingpalen welke voorzien zijn van een sleuf. Hierdoor is er verder ook geen bevestigingsmateriaal nodig.

Onderhoud rabat schutting

De rabat schutting vraagt weinig onderhoud. Op verloop van tijd zal het hout wel vergrijzen. Mocht u de bankirai rabat schutting de kleur willen laten behouden dan is deze te behandelen met bankirai olie. Als dit met regelmaat gebeurt (gezien de weersomstandigheden in Nederland is het jaarlijks nodig) dan behoud de schutting de mooie donkere kleur. De composiet rabatschutting zal het minst verkleuren van deze rabat schuttingen.

Afwerking rabat schutting

Een rabat schutting oogt mooi en strak en biedt bovendien veel privacy. Voor de hardhouten rabat schutting is er een speciale afdeklat. Deze valt net als de rabatdelen in de sleuf. Hierdoor hebben de rabatdelen de ruimte om te werken.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!