• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Composiet schuttingen

Een composiet schutting is ideaal als u graag een tuinschutting wilt waarbij geen onderhoud nodig is. Natuurlijk bent u ook hiervoor bij Schuttingwinkel.com aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment composiet schuttingen in verschillende maten en uitvoeringen.

27 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Rechte composiet schuttingen

In deze categorie composiet schuttingen vindt u alle tuinschuttingen van het materiaal composiet. Al deze tuinschermen hebben een rechte bovenkant. Van een aantal composiet schuttingen in ons assortiment zijn ook zogenaamde afbouwschermen verkrijgbaar die aan de bovenkant schuin zijn. Composiet bestaat uit houtvezel en kunststof. Het is een onderhoudsvrij materiaalsoort en daarom geschikt voor de onderhoudsvrije tuinen.
De schuttingen zijn RVS geschroefd, tenzij anders is aangegeven. Er zijn zowel schuttingen met verticale als horizontale schuttingplanken verkrijgbaar. Tevens zijn er uitvoeringen leverbaar met een schermconstructie, afbouwschutting, gaas element of trellis (soort roosterwerk). Op deze wijze kunt u een eigen dimensie geven aan uw tuinschutting. Voor deze schuttingen adviseren wij gebruik te maken van aluminium schuttingenpalen.

Schuttingen plaatsen

Voor het plaatsen van de schuttingen zijn er natuurlijk meer materialen nodig dan alleen schuttingen.
Zo dienen de schuttingen geplaatst te worden tussen schuttingpalen. Hierbij maakt u gebruik van onze aluminium schuttingenpalen.

Bent u op zoek naar een duurzame schutting, maar heeft u een beperkt budget, dan raden we een geïmpregneerde schutting aan met hardhouten schuttingpalen.

Toch liever een schutting die onderhoudsvrij is, en een strak design heeft? Dan raden we de composiet schuttingen met aluminium schuttingpalen aan.

Onderhoud schuttingen

Schuttingen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Voor alle schuttingen geldt wel dat ze op den duur zullen vergrijzen.
Bij de hardhouten schuttingen kunt u de mooie donkere kleur van het hardhout behouden door de schutting jaarlijks te behandelen met bankirai olie. De composiet schuttingen zullen over het algemeen het minste verkleuren, en zullen dus het meest hun kleur behouden.

Afwerking

Voor de afwerking van de schuttingen hebben we speciale afdekprofielen. Hiermee is de schutting mooi afgewerkt. Bovendien voorkomt dit dat er water bovenop de schuttingen blijft staan.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!