• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Schuttingen gaaspanelen, betongaas, tuingaas

U bent op zoek naar gaaspanelen zonder kader. Dan bent u bij schuttingwinkel.com aan het juiste adres.

Gaaspanelen zonder kader zijn te verkrijgen in vele uitvoeringen en maten.

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Gaaspanelen zonder kader

Onder de categorie schuttingen gaaspanelen | betongaas | tuingaas vindt u alle gaaspanelen zonder kader.
Gaaspanelen zonder kader kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt;  U kunt een gaaspaneel gebruiken als klimplantrooster. Bij deze toepassing biedt het gaasscherm houvast aan uw klimplanten. Tevens is het mogelijk om voor het gaaspaneel een natuurlijk scherm te bevestigen. Daarbij kunt u denken aan een riet-, wilgen of heidemat. Op deze manier is het rasterscherm gelijk bedekt en biedt deze direct privacy. Gaasschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maasformaten en in de varianten gegalvaniseerd en geroest betongaas. Door het galvaniseren krijgt het gaaspaneel voor de tuin een moderne uitstraling en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Daarnaast bevat ons assortiment een zwart en gebogen gaaspaneel.

Gaaspanelen plaatsen

Voor het plaatsen van de gaaspanelen zijn er natuurlijk meer materialen nodig dan alleen de gaaspanelen.
Zo dienen de gaaspanelen bevestigd te worden aan schuttingpalen. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen uit geïmpregneerde schuttingpalen of hardhouten schuttingpalen.

Toch liever een schutting met een mooie houten afwerking? Dan raden we de schuttingen gaaspanelen in houten kader of de meer duurzame schuttingen gaaspanelen in hardhouten kader aan.

Onderhoud schuttingen

Schuttingen met gaaspanelen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Wanneer u de gaaspanelen heeft voorzien van klimplanten, dient u deze bij voorkeur in het voorjaar bij te snoeien.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!