• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Geïmpregneerde schuttingen

U bent op zoek naar een schutting of tuinschutting geïmpregneerd recht. Dan bent u bij schuttingwinkel.com aan het juiste adres.

Schuttingen geïmpregneerd recht zijn te verkrijgen in vele uitvoeringen en maten. En zit de juiste tuinschutting er voor u niet bij, dan kunnen we deze indien gewenst voor u maken.

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Schuttingen geïmpregneerd recht

Onder de categorie schuttingen geïmpregneerd recht vindt u alle tuinschuttingen die zijn gemaakt van geimpregneerd schuttinghout, waarvan de bovenkant recht is.
De schuttingen zijn RVS geschroefd, mits anders is aangegeven. Er zijn zowel schuttingen met verticale als horizontale schuttingplanken verkrijgbaar. Tevens zijn er uitvoeringen leverbaar met een schermconstructie, omlijsting of trellis (soort roosterwerk). Op deze wijze kunt u een eigen dimensie geven aan uw tuinschutting. Voor deze schuttingen kunt u zowel geïmpregneerde schuttingpalen als hardhouten schuttingenpalen gebruiken.

Schuttingen plaatsen

Voor het plaatsen van de schuttingen zijn er natuurlijk meer materialen nodig dan alleen schuttingen.
Zo dienen de schuttingen geplaatst te worden tussen schuttingpalen. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen uit geïmpregneerde schuttingpalen, hardhouten schuttingpalen of betonnen schuttingpalen.

Bent u op zoek naar een duurzame schutting, maar heeft u een beperkt budget, dan raden we een geïmpregneerde schutting aan met hardhouten schuttingpalen.

Toch liever een schutting die onderhoudsvrij is, en een strak design heeft? Dan raden we de composiet schuttingen met aluminium schuttingpalen aan.

Onderhoud schuttingen

Schuttingen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Voor alle schuttingen geldt wel dat ze op den duur zullen vergrijzen.
Bij de hardhouten schuttingen kunt u de mooie donkere kleur van het hardhout behouden door de schutting jaarlijks te behandelen met bankirai olie. De composiet schuttingen zullen over het algemeen het minste verkleuren, en zullen dus het meest hun kleur behouden.

Afwerking

Voor de afwerking van de schuttingen hebben we speciale afdeklatten. Hiermee is de schutting mooi afgewerkt. Bovendien voorkomt dit dat er water bovenop de schuttingen blijft staan. De afdeklatten zijn verkrijgbaar in zowel geïmpregneerd hout als hardhout.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!