• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Kastanjehouten schuttingen

Kastanjehout is een duurzame houtsoort en daarom ook geschikt voor het gebruik van een schutting. Doordat kastanjehout goed tegen vocht en schimmels kan, heeft het een extra lange levensduur. Onze ervaring is dat een schutting dat gemaakt is van tamme kastanjehout  een levensduur heeft van rond de 15-20 jaar.

Assortiment

Schuttingwinkel.com heeft verschillende mogelijkheden met kastanjehout, zodat u een complete schutting hiervan kunt maken.
Zo leveren we kastanjehouten hekwerk op een rol. Hiermee is snel en eenvoudig een grote afstand af te leggen, en u heeft binnen een korte tijd de tuin weer dicht. Deze kastnajehouten hekwerken op rol zijn leverbaar in verschillende latafstanden.
Voor het plaatsen van de kastanje houten hekwerken, zijn natuurlijk ook palen nodig. Wij bij schuttingwinkel.com leveren ook kastanje houten palen. Hiermee behoud u de mooie stijl van het kastanje hout en maakt u het hekwerk helemaal af.

Plaatsing kastanjehouten hekwerken

Het plaatsen van deze hekwerken is vrij eenvoudig. Om het zicht mooi één geheel te houden, kunt u het beste ook kastanje palen gebruiken. Deze zijn qua uiterlijk hetzelfde als de kastanje houten hekwerken

Poorten kastanjehout

Bijpassend bij het hekwerk hebben we ook looppoorten met dezelfde uitstraling. Hiermee maakt u uw tuin toegankelijk, zodat iedereen er in en uit kan gaan. De poorten zijn leverbaar in verschillende breedte maten. Zo kunt u ze bijvoorbeeld ook gebruiken als toegangspoort bij uw oprijlaan.

Schuttingen

Meer op zoek naar iets dat meer bestaat uit één geheel en wat dichter is? Dan zijn vlechtschuttingen gemaakt van kastanjehout een goed idee. Hiermee behoud u de natuurlijke uitstraling,  en het is toch zichtdicht.
Tornadogaas is met name geschikt voor gebruik als afrastering bij dieren.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!