• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Schuttingdelen

Om uw tuinschutting mooi af te werken hebben wij speciale schuttingdelen, ook wel passtukken genoemd. Hiermee kunt u uw schutting op een passende manier afbouwen, maar u kunt de schuttingdelen natuurlijk ook gebruiken als afwisseling tussen brede schuttingschermen. U vindt hier onze schuttingdelen van geimpregneerd hout, hardhout en composiet.

Schutting afbouwen met schuttingdelen

Onder schuttingdelen verstaan wij passtukken waarmee u uw schutting onder meer af kunt bouwen. Vaak is het laatste deel van een schutting smaller dan de andere tuinschermen die gebruikt zijn. Dan is het handig als u een smaller stuk van dezelfde soort kunt gebruiken. Deze kunt u vinden op SchuttingWinkel.com en eenvoudig online bestellen.

Speciale schuttingdelen

Naast de smallere schuttingdelen, hebben wij ook modellen voor een bijzondere afwerking van uw schutting. Deze modellen kunt u natuurlijk ook gebruiken als afwisseling met schuttingschermen die bijvoorbeeld breder zijn of een ander model hebben.

Denk bijvoorbeeld aan het laten aflopen van de lijn van uw schutting. Een schuttingdeel met schuine bovenkant is hiervoor heel geschikt. Maar misschien wilt u juist variëren in hoogte van de schutting, dan zijn onze lagere schuttingdelen ideaal. Heeft u dichte tuinschermen en zoekt u een mooie afwisseling? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor passtukken met een trellis, dat zijn schuttingdelen met een doorkijk bovenin. Dit geeft een schutting net een wat vriendelijkere uitstraling door het open karakter.

Schuttingdelen voor afbouw plaatsen

Voor het plaatsen van de schuttingdelen voor afbouw zijn er natuurlijk meer materialen nodig dan alleen de schuttingdelen zelf. U kunt daarom ook bij ons terecht voor de juiste schuttingpalen zoals geïmpregneerde schuttingpalen of hardhouten schuttingpalen en bevestigingsmaterialen.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!