• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Schuttingpalen beton

Met betonnen schuttingpalen zet u een stevige schutting neer. Wij hebben een ruim assortiment schuttingpalen van verschillende materialen. Wilt u graag een zo duurzaam mogelijke paal dan zijn de betonnen schuttingpalen de juiste keuze.

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

Als u voor een schutting kiest met houten schermen, dan hoeft u niet persé ook te kiezen voor schuttingpalen van hout. Het bevestigen van een houten scherm tussen schuttingpalen beton is namelijk net zo gemakkelijk. Bovendien hebben wij ook speciale hoek- en muurprofielen om de betonnen schuttingpalen aan de muur te bevestigen zodat ook het begin van uw schutting stevig staat.

Betonnen schuttingpalen

Er zijn verschillende soorten palen van beton verkrijgbaar. Daarbij is er keuze uit verschillende uitvoeringen van de kop van de paal, dit kan een halfronde kop zijn of een diamantkop. Daarnaast zijn de betonnen schuttingpalen er in verschillende kleuren. Naast lichtgrijs en antraciet hebben wij ook een bruine betonpaal in ons assortiment. Deze kleur heeft het voordeel dat het wat uitstraling betreft heel natuurlijk overkomt in combinatie met houten schermen, maar ook de duurzaamheid en stevigheid heeft van beton.

U bevestigt de schutting aan de palen met speciale bevestigingssets, die u uiteraard ook bij ons kunt bestellen. U vindt deze in de categorie IJzerwaren en onderhoud.

Schuttingpalen beton met sleuf

U kunt ook kiezen voor betonnen schuttingpalen met een sleuf. Hierbij heeft u geen bevestigingsmateriaal nodig, omdat het houten scherm eenvoudigweg in de sleuven geschoven kan worden. Hierdoor klemt het tussen beide palen. Ook de schuttingpalen beton met sleuf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.