• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Showtuin schuttingen

Showtuin schuttingen Barneveld

Wilt u graag even een voorbeeld bekijken van een van onze producten? Dat kan in onze showtuin in Barneveld! Een groot deel van ons assortiment schuttingen kunt u hier in het echt bekijken. Ideaal om ideeën op te doen of even te zien of de stijl van de schutting inderdaad bij u en uw tuin past.

U kunt onder meer hout beton schuttingen bekijken, houten schuttingen en composiet schuttingen. Kom gerust eens langs aan de Wesselseweg 46 in Barneveld. Onze medewerkers lopen graag met u mee als u vragen heeft en geven desgewenst professioneel advies. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag      09:00 - 17:00 uur  (i.v.m. met onze gezamenlijk lunchepauze zijn wij gesloten van  12:15 - 13:00 uur)
Zaterdag     08:00 - 12:00 uur  

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

Welke schutting past bij u?

De keuze voor een schutting is heel persoonlijk en bovendien zijn er heel veel mogelijkheden. Niet alleen wat uitstraling betreft, maar ook qua kleur en materiaal. Het meest populair is de houten schutting, die verkrijgbaar is in verschillende soorten hout en ook in diverse kleuren. In onze showtuin kunt u bovendien goed zien hoe deze bijvoorbeeld combineren met houten of betonnen palen. De combinatie van hout met een betonnen onderrand is ook in verschillende uitvoeringen te bekijken.

Daarnaast vindt u bij ons veel voorbeelden van onderhoudsvrije composiet schuttingen. En houdt u van robuust dan zijn er ook schuttingen die volledig uit betonnen platen bestaan. Een mooie tegenhanger is het gedeelte met voorbeelden van natuurlijk schuttingen, zoals een wilgen schutting.

Kortom: genoeg voorbeelden om ideeën op te doen. Graag tot ziens!

U vindt ons aan de Wesselseweg 46 in Barneveld.