• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Tuinhekken

Tuinhekken

Tuinhekken of tuinhekjes zijn de lage variant van schuttingen. Meestal worden tuinhekjes geplaatst aan de voorkant van het huis, en schuttingen aan de achterkant van het huis.
Deze tuinhekken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook zijn er bijpassende tuinhekpoortjes verkrijgbaar.

Assortiment

Tuinhekken hebben  wij bij schuttingwinkel.com in verschillende soorten en afmetingen. Een overzicht van ons assortiment tuinhekken is:

Met bovengenoemde tuinhekken en poorten is een compleet tuinhek samen te stellen.

Plaatsen tuinhekken

Voor het plaatsen van de tuinhekken, zijn naast de tuinhekken natuurlijk schuttingpalen nodig, waartussen de tuinhekken komen te hangen. Met de geïmpregneerde tuinhekken is een voordelige schutting neer te zetten. Gaat u meer voor een van duurzamere variant, dan raden we u de hardhouten tuinhekken aan.
Liever een wat strakker en modernere schutting? Dan zijn de onderhoudsvrije composiet tuinhekken aan te bevelen.

Onderhoud tuinhekken

De tuinhekken hebben weinig onderhoud nodig. Mocht u de geïmpregneerd tuinhekken hun houtkleur laten behouden, dan zou u deze met een blanke beits kunnen behandelen. De hardhouten tuinhekken kunnen hun mooi donkere rode kleur behouden door deze jaarlijks te behandelen met bankirai olie.
Composiet tuinheken hebben geen onderhoud nodig.

Duurzaamheid

De bankirai tuinhekken zijn degelijk en duurzaam en hebben een langere levensduur dan de geïmpregneerde tuinhekken. Om tuinhekken goede te verankeren raden we aan paalpunthouders te gebruiken. Hiermee kun je diep in de grond, en staat het tuinhek goed verankderd.
De composiet tuinhekken worden geplaatst tussen de aluminium palen welke verankerd worden in beton.

Tuinhekpoorten

Voor elke type tuinhek hebben we een eigen bijpassende tuinhekpoort. Hiermee maakt u het tuinhek toegankelijk.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!