• Professioneel advies
  • Grote voorraad
  • Montage mogelijk
0

Ma t/m Za geopend.

We zijn vandaag open
tot 17:00 uur!

0342 786992

Meer dan 5.000 schuttingen, tuinhekken, erfafscheidingen en bijhorende artikelen

Betafence hekwerk

Betafence hekwerk is een strak en degelijk hekwerk dat bestaat uit metalen palen.
Tussen deze metalen palen kunnen gaas of panelen bevestigd worden. Hiermee is het mogelijk om elke willekeurige tuin te voorzien van een schutting.

Assortiment

Het Betafence hekwerk kunnen we leveren in verschillende varianten. Een greep hieruit is:

Zoals hierboven al aangegeven is het bij betafence mogelijk om gaas op rol tegen de palen te maken.
Maar het is ook mogelijk kant en klare panelen te gebruiken. Beide zijn op maat te maken.
Zowel het gaas als de panelen zijn verkrijgbaar in de kleur groen (RAL6005) of antraciet (BF7016M).

De stalen palen van het Betafence hekwerk zijn leverbaar in de zelfde kleuren. Let hier bij wel op dat er voor het hekwerk dat uit gaas bestaat andere palen nodig zijn dan voor de kant en klare panelen.
Het losse gaas en de losse panelen zijn leverbaar in verschillende hoogtematen. De breedte van de panelen is standaard 200cm. en eventueel door u zelf op maat te maken.

Poorten

Voor het Betafence hekwerk zijn ook poorten verkrijgbaar in dezelfde hoogte als waarin de panelen leverbaar zijn. U kunt dan kiezen uit een enkele poort of een dubbele poort.

Plaatsing

Betafence hekwerken zijn degelijk en dienen daarom ook door degelijk bevestigingsmateriaal gemonteerd te worden. Elke hekwerk heeft weer zijn eigen bevestigingsbeugels, en is ook verkrijgbaar in de bijpassende kleuren.

Totaalpakket inclusief plaatsing

Kiest u ervoor het hekwerk te laten plaatsen dan is dat bij schuttingwinkel.com ook mogelijk. Als u een offerteaanvraag stuurt, en daarin vermeld welke type hekwerk u wenst, hoeveel meter het is, of er hoeken in het hekwerk moeten komen, en in welke woonplaats het Betafence hekwerk eventueel geplaatst dient te worden, kunnen we voor u een offerte maken inclusief alle materialen en plaatsing.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!